DISPOZITII GENERALE
Totalitatea continutului utilizabil si vizitabil accesand pagina de internet www.europarticip.ro denumita in continuare “site”, reprezinta proprietatea Fundatiei Europe Young Participation Romania.

Persoana juridica care administreaza site-ul www.europarticip.ro este Fundatia Europe Young Participation Romania, numita in continuare “Administrator”, Oradea, st. Avram Iancu nr.7/7, CF 8728167.

Parcurgerea si folosirea site-ului www.europarticip.ro de catre utilizator reprezinta acordul acestuia fara limitari sau rezerve.

Denumit in cele ce urmeaza “Utilizator”, acesta este orice persoana fizica sau juridica care foloseste site-ul cu scopul de a se informa. Utilizatorul poate folosi site-ul doar in conditiile in care este de acord si respecta Termenii si Conditiile.

Prezentul text reprezinta cunoasterea si obligativitatea Fundatiei Europe Young Participation Romania de a respecta legislatia romana in vigoare.

Prin insusirea prevederilor mentionate in Termeni si Conditii, Utilizatorul ia la cunostinta si isi asuma consecintele rezultate in urma nerespectarii prevederilor mentionate. Pentru orice fel de nelamuriri legate de Termeni si Conditii, Fundatia Europe Young Participation Romania se pune la dispozitia dumneavoastra (contact: office@europarticip.ro)

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIA DATELOR
Informatii complete privind politica noastra de confidentialitate si politica cookies gasiti la sectiunea „Politica de confidentialitate”.