Cu toții visăm la o vară încărcată de râsete, în care ne petrecem timpul pe plajă alături de prieteni. În același timp, ne dorim ca vacanța să fie cât mai productiva, eventual să avem parte de o experiență din care să putem învăța ceva nou și prin intermediul căreia ne putem dezvolta pe plan academic.

Nu te poți hotărî între cele două? Nicio problemă, EYP Romania are răspunsul pentru tine: Forumurile Tomis 2019!

 

Organizat in Eforie Nord, la doar câțiva kilometri de cunoscutul oraș Constanța, Forumul Internațional Tomis (9-14 septembrie) și Forumul de Selecție Național Tomis (15-20 septembrie) te invită să-ți petreci câteva zile alături de noi într-unul dintre cele mai apreciate locuri ale României!

Platforma oficială Members (https://www.members.eyp.org/national-committees/eyp-romania) este deschisă aplicațiilor pentru pozițiile de Organizator, Chairperson sau Jurnalist până pe 15 iunie, 23:59, așa că ce mai aștepți? Ești la doar câțiva pași distanță de a avea o vară așa cum mereu ți-ai dorit!

Delegații, atât români, cât și internaționali, sunt de asemenea invitați să aplice până pe 15 iunie, 23:59. Delegații români pot aplica în delegații de 5 membri din același județ prin completarea formularului atașat. Acesta trebuie trimis prin mail, la adresele eyp@eypromania.eu și office@eypromania.eu. Delegațiile internaționale (indiferent de numărul de membri) sunt rugați să facă același demers. Totodată, delegații internaționali ce aplică individual pot proceda în aceeași manieră sau prin Platforma Members.

Pentru mai multe detalii referitoare la aplicație, activități și altele, te invităm să citești documentul atașat.

Te așteptăm cu drag!